Selecteer een pagina

Wereldnieuws! Megan kiest voor natuurlijk bevallen!

Wat prima is voor een “royal” is toch zeker goed voor jou. Megan heeft het lef om te breken met de Engelse traditie om in het ziekenhuis te bevallen.

Zij heeft er duidelijk over nagedacht wat zij zelf wil en niet wat de traditie van haar verwacht. Om dat te kunnen moet je lef hebben en jezelf goed voorbereiden .Als jij het zelfde lef hebt kies je voor een training die er voor zorgt dat jij/jullie precies weet wat je te wachten staat. Een training die er voor zorgt dat jij de pijn van de bevalling leert beheersen. Een training die jullie leert wat er allemaal gebeurt tijdens de bevalling en die er voor zorgt dat jullie onder alle omstandigheden rustig kunnen blijven, zelfs als er onverwachte dingen gebeuren.

De natuur blijft onvoorspelbaar. En moet de natuur een handje geholpen worden, zijn jullie zo goed voorbereid dat jullie dat samen aankunnen zonder in paniek te raken. Door die goede voorbereiding vergroot je de kans met vele malen dat je ook daadwerkelijk zo natuurlijk mogelijk gaat bevallen. Hoe ik dat weet?

Ik heb 40 jaar als verloskundige gewerkt en heb daardoor de ervaring dat goed voorbereidde stellen het vlotste en meest natuurlijk bevallen. Gun jezelf de beste voorbereiding en vergroot daarmee jullie kans op een natuurlijke bevalling. Meld je aan op www.hypnobirthinstituut.nl.