Selecteer een pagina

Waarom is vertrouwen in cursusleiders zo belangrijk?.

Je bent zwanger en jij wil het allerbeste.Hoe weet je wat het beste is?

Het begint bij de kennis en kunde van de cursusleider. Je wil en kunt toch niets leren van iemand die geen echte kennis van zwangerschap en bevallen heeft.

Het is voor iedereen mogelijk om een cursus te geven…. als je het leuk vind, een korte training hebt gevolgd of een zelf uitgeroepen deskundige bent .

Controleer dus altijd of de cursus wordt gegeven door een echte deskundige.Heeft diegene ook een medische achtergrond, dan kun je er ook meer op vertrouwen

dat je een goed antwoord krijgt als je iets te vragen hebt.Onze training wordt gegeven door Marjolein, die meer als 30 jaar als verloskundige heeft gewerkt. Er zijn maar heel weinig dingen die zij niet heeft meegemaakt. Johan is al ruim 20 jaar werkzaam als succesvol hypnotherapeut en is daardoor onze superdeskundige op gebied van hypnose. Meer deskundigheid kun je niet vinden.

Ben jij bereid om iets nieuws te leren, Zodat jij onder alle omstandigheden leert rustig te blijven . Tijdens de bevalling jouw pijn kunt beheersen.  Jij daardoor geen pijnmedicatie nodig zult hebben schrijf je dan in voor onze training. Wil je eerst meer info, volg dan een gratis webinar of stel jouw vraag in de mail.